Vuurvogel

Kleine groepen – Veilige leeromgeving – Gelijke kansen

Vuurvogel

Vuurvogel

Dit is OBS Vuurvogel

Een fijne en vertrouwde plek creëren voor alle leerlingen: dat is wat OBS Vuurvogel in Bergschenhoek drijft. Want dat is volgens ons de beste basis van waaruit kinderen hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat ieder kind zijn eigen, unieke sterke kanten heeft. En wij zetten ons elke dag in om deze naar boven te halen. Hoe we zorgen voor die veilige leeromgeving? Door te werken met kleine klassen, écht naar elkaar te luisteren en elkaar in zijn waarde te laten.

Tegelijkertijd leren we kinderen om samen te leren, zodat ze ook van betekenis kunnen zijn voor een ander. Je bent namelijk niet alleen op de wereld. Daarbij leren we ook dat niemand hetzelfde is, leren we elkaar te accepteren en om respectvol met elkaar om te gaan. En vanzelfsprekend geldt dat ook voor de ouders en ons team. Haal jij samen met onze betrokken club leerkrachten het maximale uit de basisschooltijd van onze leerlingen?

Contact

De Zilverspar 14 2661 AP Bergschenhoek
directie@obsvuurvogel.nl 0105214161 Bezoek website

“Wie ben ik, wat kan ik, wat voel ik, wat wil ik?”

OBS Vuurvogel.png
Klik op de afbeelding om te vergroten

Bied veiligheid bij OBS Vuurvogel
Wij geloven dat het leerproces belangrijker is dan alleen het resultaat. Voor een goed leerproces is een plek nodig waar elk kind en elke leraar zich fijn voelt. Daarom besteden we bij De Vuurvogel veel aandacht aan elkaar en aan de sfeer. Naast het schoolse leren, vinden we sociaal-emotioneel leren ook heel belangrijk. Daarvoor is structuur, veiligheid en regelmaat onmisbaar. Voor ons is de school een weerspiegeling van de maatschappij, waar we kinderen in een veilige omgeving voorbereiden op de toekomst. We zien elk kind en nemen ze mee op hun eigen ontdekkingsreis richting de wijde wereld. Zorg jij ervoor dat elk kind met plezier naar school gaat?

Jij bij OBS Vuurvogel
De trots die je voelt als kinderen iets nieuws leren, zullen we dat gevoel met elkaar delen? Wij zijn namelijk dankbaar voor de belangrijke taak dat we bij mogen dragen aan de ontwikkeling van kinderen. We zijn blij als we zien hoe fijn het is in de klas. Hoe kinderen samen werken, spelen en leren. Ons hechte en ambitieuze team van leerkrachten verwelkomt je graag in het team van obs Vuurvogel.

Van een leerkracht die zelf leert, leren kinderen het meest. Daarom willen we ook dat onze leerkrachten leren. Elke dag weer. Met cursussen, ontwikkelingsplannen en regelmatige feedbackmomenten halen we het beste in jou naar voren. Zo zorgen we samen voor onderwijs dat past bij de behoeften van kinderen, bijdraagt aan hun ontwikkeling en aansluit bij hun belevingswereld. Doe je met ons mee?

Wij zijn trots op: Ons hechte, betrokken team dat deze kleinschalige school tot een veilige leeromgeving maakt waar iedereen elkaar accepteert en respecteert.

Dit is ons onderwijs: Met Jeelo-onderwijs maken we gebruik van een online leeromgeving die rekening houdt met de individuele ontwikkeling van kinderen. Hierdoor hebben wij meer tijd voor begeleiding en ontwikkelingsgericht werken.

Bij OBS Vuurvogel vind je 18 medewerkers en 122 leerlingen, verdeeld over 6 groepen.