Prins Willem Alexander - Locatie Goudmos

Samenwerken – Talenten – Levenslang leren

Prins Willem Alexander - Locatie Goudmos

Prins Willem Alexander - Locatie Goudmos

Dit is OBS Prins Willem Alexander

Op OBS Prins Willem Alexander is iedereen welkom en zorgen we ervoor dat ieder kind tot bloei komt. Hoe we dat doen? Door ieder kind te zien als een talent. Ieder krijgt en neemt zoveel verantwoordelijkheid als hij aankan, maar wordt wel uitgedaagd om de lat hoger te leggen en het beste uit zichzelf te halen. Kinderen mogen initiatief nemen, dat vinden we alleen maar leuk! Zo leren ze met vallen en opstaan. Daarnaast geloven we in samenwerkend leren. Zo halen we niet alleen als leraar het beste in kinderen naar boven, maar doen kinderen dat ook bij elkaar.

Onderwijs is altijd in ontwikkeling en onze school ook. Wij omarmen innovatie en nieuwsgierigheid. Daarom geven we interactief les, zodat we leerlingen betrekken bij het onderwijs en zo goed mogelijk hun onderwijsbehoefte aanvoelen. Wij geloven dat dat de beste manier is om onderwijs op maat aan te kunnen bieden en ervoor te zorgen dat kinderen op hun eigen tempo kennis op kunnen doen. Daarnaast hanteren we gevarieerde werkvormen zodat leerlingen elke dag weer gemotiveerd naar school komen. Zo creëer je als leerkracht een plek waar elke leerling graag wil zijn!

Contact

Goudmos 67 2914 AG Nieuwerkerk aan den IJssel
info@obspwa.nl 0180315939 Bezoek website

“Grenzeloos leren, maar altijd dichtbij”

OBS Prins Willem Alexander.png
Klik op de afbeelding om te vergroten

Levenslang leren bij OBS Prins Willem Alexander
Bij ons zijn kinderen een wereldburger. We helpen kinderen het leven beter te begrijpen door ze kwalitatief en toekomstgericht onderwijs te bieden. We willen een school zijn die kinderen erop voorbereidt om hun hele leven lang te blijven leren. Dat als je straks de school hebt verlaten, je blijft leren en groeien. Dat je niet alleen kennis vergaart, maar een brede belangstelling ontwikkelt. 

Dit doen we door verschillende vakgebieden te verweven in thematische projecten en het kritisch, probleemoplossend en creatief denken te stimuleren. Zo geeft ons team kinderen de ruimte om op elk vlak talenten te ontdekken en laten we ze kennismaken met verschillende culturen en levensbeschouwingen. Laat jij, samen met ons, kinderen zien hoe mooi de wereld is?

Jij bij OBS Prins Willem Alexander
Het professionele en ambitieuze team van de Prins Willem Alexanderschool stelt hoge doelen en werkt met passie aan de best mogelijke resultaten. Ons onderwijs is er namelijk op gericht om het beste uit onze leerlingen te halen: elke dag staat bij ons het kind centraal. Verbinding en samenwerking vinden we erg belangrijk: Kinderen, leerkrachten, medewerkers, ouders en directie vormen één team met een gezamenlijke ambitie. Want samen leren we het best. Sluit jij je hierbij aan?

Wij zijn trots op: Ons gevarieerde onderwijs dat ervoor zorgt dat kinderen elke dag uitgedaagd worden en daarmee zichzelf én de wereld beter leren kennen.

Dit is ons onderwijs: Interactief, eigentijds en sluit aan bij de behoefte van kinderen, zodat ze op hun eigen tempo kennis op kunnen doen.

Bij OBS Prins Willem Alexander vind je 36 medewerkers en 415 leerlingen, verdeeld over 19 groepen op 2 locaties.