Omnia

Respect – Plezier – Samenwerken

Omnia

Omnia

Dit is Basisschool Omnia

Bij Omnia bied je als leerkracht kinderen een veilige, uitdagende leeromgeving. Ons team heeft hart voor de kinderen en laat iedereen op zijn eigen niveau met plezier leren en groeien. Hierbij bieden we een mooie balans tussen kennis en creativiteit. Ook geloven we dat het belangrijk is om tijd te maken voor plezier en het vieren van successen – én af en toe een feestje. Daarnaast vinden we samenwerking erg belangrijk. We hebben duidelijke verwachtingen naar elkaar als team en naar onze kinderen. Mede om die reden zijn we een KiVa-school, dat betekent dat wij ons richten op positieve groepsvorming, sociale vaardigheden en sociaal- emotionele vorming. Op deze manier zorgen we ervoor dat de basisschooltijd een fijne tijd voor iedereen is.

Contact

De Poort 6 2631 PT Nootdorp
info@basisschoolomnia.nl 0153105310 Bezoek website

“Samen spelen en de wereld ontdekken"

Vriendenboekje SGH - werken bij (4).png
Klik op de afbeelding om te vergroten

Wees welkom bij Omnia
Omnia is een openbare basisschool: ieder kind is welkom! Wij zien de basisschool namelijk als de wereld in het klein: kinderen leren en ontwikkelen zich hier om klaar te zijn voor hun toekomst. Zo bereiden we ze voor op een samenleving waarin iedereen gerespecteerd wordt en waar iedere mening gehoord wordt. Wij geven onze leerlingen een sterke basis in denken, doen en ontwikkelen. De kinderen ontdekken spelenderwijs de wereld. Wij betrekken onze omgeving actief bij onze activiteiten en nemen andersom ook zelf actief deel aan onze omgeving. Zo laten we de kinderen namelijk zien dat er ook buiten de schoolmuren ontzettend veel te leren is. Samen laten we onze leerlingen zien hoe mooi de wereld is!

Jij bij Omnia
Als leraar bij Omnia ga je voor het beste onderwijs voor onze kinderen. Daarom stellen we aan alle collega’s en aan het hele team hoge eisen op het gebied van deskundigheid, samenwerking en inzet. Wij hebben allemaal dezelfde kerntaak: goed onderwijs geven vanuit een gedeelde visie. We geven kinderen de juiste bagage aan basiskennis mee, we helpen ze hun talenten optimaal te ontwikkelen en betekenisvol te zijn voor zichzelf, de ander en de omgeving. We werken hierbij opbrengstgericht, zodat we de onderwijskwaliteit blijven verbeteren. Sluit jij je aan bij ons ambitieuze team?

Wij zijn trots op: De openheid van onze school waardoor iedereen zich bij ons welkom en gerespecteerd voelt.

Dit is ons onderwijs: Wij zijn een KiVa-school, dat betekent dat wij ons richten op positieve groepsvorming, sociale vaardigheden en sociaal- emotionele vorming.

Bij Omnia vind je 19 medewerkers en 180 leerlingen, verdeeld over 7 groepen.