Keijzerschool

Samenwerken – veiligheid – kwaliteit

Keijzerschool

Keijzerschool

Dit is obs Keijzerschool

Op obs Keijzerschool leer je als leerkracht kinderen met zorg en aandacht veel op verschillende vlakken. Hierbij zoek je altijd de balans tussen het bijbrengen van kennis, het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling en het aanleren van praktische vaardigheden. Dit geven we vorm vanuit de visie van het coöperatief leren. Daarbij hechten we veel belang aan de begrippen “zelfstandig”, “samen”, “verantwoordelijk” en “op maat”. Op die manier bereiden wij onze leerlingen goed voor op hun toekomst. Een toekomst waarin ze zelfstandig zijn, maar ook samen kunnen werken. Op de Keijzerschool helpen wij kinderen om uit te groeien tot de beste versie van zichzelf. Samen leren betekent voor ons: kinderen leren van jou, jij leert van kinderen en jij en jouw collega’s leren van elkaar. Wij geloven dat dat de beste manier is om kwalitatief goed onderwijs te kunnen leveren.

Contact

Windvaan 4  2751 ES Moerkapelle
mail@keijzerschool.nl 0795931788 Bezoek website

“Samen leven, leren en werken”

Vriendenboekje SGH - werken bij (10).png
Klik op de afbeelding om te vergroten

Groeien en bloeien op je eigen manier
Wij vinden aandacht voor zowel sociaal als emotioneel leren van kinderen belangrijk, daarom zijn wij een Kwink-school. Hiermee creëren wij een veilige omgeving voor leerlingen om in op te groeien, waar geen ruimte is voor pesten. Kinderen zijn namelijk het grootste deel van de week op school te vinden. En het is jouw taak om die veilige plek te creëren waar je een kind niet alleen kennis bijbrengt, maar ook ondersteunt op sociaal en emotioneel gebied. Waarbij je oog hebt voor het individu en gelijke kansen en mogelijkheden biedt. Zo ontstaat er een omgeving waarin alle kinderen kunnen groeien en bloeien op elk vlak en op hun eigen manier. Naast basiskennis op het gebied van taal en rekenen bieden wij onze leerlingen daarom een breed onderwijsaanbod, waarmee ontwikkeling stimuleren in de breedste zin van het woord. Wereldoriëntatie, creatieve vorming en sociaal-emotionele ontwikkeling, allemaal zaken die onmisbaar zijn in de maatschappij van nu, én die van de toekomst.

Jij bij obs Keijzerschool
Werken bij obs Keijzerschool betekent werken in een omgeving vol betrokken collega’s met een groot hart voor de leerlingen. Stuk voor stuk hebben zij een grote motivatie om kwalitatief goed onderwijs te ontwikkelen en door te geven. Daarom werken onze collega’s nauw met elkaar samen om het beste in elkaar naar boven te halen. Dankzij dit hechte en betrokken team, krijgen onze kinderen precies het onderwijs en de zorg die nodig is. En we blijven constant in beweging om de kwaliteit hiervan te verbeteren. Sta jij ook voor kwalitatief goed onderwijs? Onze deur staat voor je open!

Wij zijn trots op: Ons betrokken team dat hart heeft voor de kinderen en er elke dag mee bezig is om zo goed en waardevol mogelijk onderwijs te leveren voor onze kinderen.

Dit is ons onderwijs: Wij zijn een Kwink-school omdat wij het belangrijk vinden dat kinderen veel leren, ook op sociaal-emotioneel vlak.

Bij obs Keijzerschool vind je 17 medewerkers en 122 leerlingen, verdeeld over 6 groepen.