IXIEJE

Jezelf zijn – lef - groei

IXIEJE

IXIEJE

Dit is IXIEJE

Op onze vreedzame basisschool willen we onze kinderen de allerbeste wortels geven om te groeien en een veilige plek zijn om te bloeien. Daarom geven wij eigentijds, kwalitatief en toekomstgericht onderwijs waar ieder kind zijn unieke talenten ontdekt en leert samenwerken Hierin zijn lef, kostbaarheid, ontdekken, jezelf zijn en verrijken onze kernwaarden. Wij proberen een zo goed mogelijke weerspiegeling te zijn van de omgeving waar onze school deel van uitmaakt. Hierin is ruimte voor de cultuur en overtuiging van elk kind. Door kinderen kennis te laten maken met de levensbeschouwing en cultuur van anderen leren zij de meerwaarde van diversiteit ontdekken. Met dit pedagogische klimaat zorgen we ervoor dat kinderen zich bewust worden van hun eigen identiteit en bereiden ze zich tegelijkertijd voor op een mooie samenleving. Sluit je aan bij ons team, zodat ook jij tegen elk kind kan zeggen: “IXIEJE”!

Contact

Oudersvrucht 1 2841 LN Moordrecht
info@ixieje.nu 0182372406 Bezoek website

“Groei maar, ontdek maar”

Vriendenboekje SGH - werken bij (6).png
Klik op de afbeelding om te vergroten

Elke klas is een bijzondere klas
Onze leerkrachten zijn zich er bewust van dat de basisschooltijd een fase is waarin een mens sterk gevormd wordt. Wij beseffen hoe essentieel het is dat je van je 4e tot je 12e levensjaar zoveel mogelijk goeds en moois meekrijgt. Van ons. Daarom zetten wij ons in om het allerbeste voor onze kinderen voor elkaar te krijgen. Daarnaast willen we een school zijn die kinderen erop voorbereidt dat leuk en belangrijk is om een leven lang te blijven leren. Dat zodra een kind de school verlaat, hij of zij blijft leren en groeien. Wij willen dat iedereen de mogelijkheid krijgt om zich te vormen als mens, hoe oud of jong je ook bent.

Hoe we dat doen? Door er heel bewust van te zijn dat ieder kind uniek is, ieder kind anders leert en presteert naar eigen vermogen. Daarom kiezen we lesmethodes waarvan we weten dat ze effectief zijn.Zo hebben we bijvoorbeeld veel aandacht voor samen werken en samen leren. Leerlingen leren van elkaar, van jou als leerkracht en van de school als geheel. Daarvoor is allereerst nodig dat jij gelooft in ons team en in onze school. Hoe sterker dat is, hoe meer zelfvertrouwen, zelfinzicht, trots en eigen(wijs)heid je kunt ontwikkelen. En dat zijn dan weer jouw wortels om sterk en zelfverzekerd voor de klas te kunnen staan.

Jij bij IXIEJE
Als je je bij ons team voegt, kom je terecht in een ambitieuze groep leerkrachten die zich volledig inzet voor de basisschool, onze kinderen en elkaar. Onze leerkrachten ondersteunen elkaar namelijk in hun ontwikkeling. De één vanuit jarenlange ervaring, de ander vanuit de frisse blik van een kersverse onderwijsprofessional. Met z’n allen zetten we de schouders eronder om iedere dag opnieuw onze belofte waar te maken: Wij willen onze leerlingen de allerbeste wortels geven om te groeien. En dat doen wij vanuit een professionele en lerende cultuur waarin wij, op alle niveaus, van en met elkaar leren en vertrouwen op elkaars expertise. Welke kennis heb jij ons bij te brengen?

Wij zijn trots op: Ons pedagogisch klimaat waarbij we handelen volgens het principe van “de Vreedzame School”.

Dit is ons onderwijs: Eigentijds, kwalitatief en toekomstgericht.

Bij obs IXIEJE vind je 19 medewerkers en 214 leerlingen, verdeeld over 9 groepen.