Over Scholengroep Holland

Wij zijn Scholengroep Holland

Een veilige plek waar ieders verhaal ertoe doet

Voor de maatschappij van de toekomst

Bij Scholengroep Holland begeleiden we ieder kind zo, dat zij een prettige tijd hebben op school én dat ze kunnen bijdragen aan een nog fijnere maatschappij. Scholengroep Holland bestaat uit dertien openbare basisscholen in de gemeenten Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp en Zuidplas. Dertien unieke scholen, die verbonden zijn door openbaar onderwijs en de visie dat ieder kind anders is en ieders verhaal ertoe doet. Deel jij deze drijfveer met ons? 

Onze missie en visie

Jij bereidt onze kinderen voor op de maatschappij van de toekomst. Want in de wereld van morgen, zijn het onze kinderen die de maatschappij dragen. En wij hopen dat dat een maatschappij is met eerlijke kansen voor iedereen.

Verder lezen
Onze missie en visie

Ons onderwijs

Onze scholen geven op hun eigen, unieke manier invulling aan het onderwijs. Hierdoor werken we met verschillende onderwijsvormen. Zo is er altijd wel een school binnen onze scholengroep die bij jou past.

Verder lezen
Ons onderwijs

SGH als werkgever

Werken bij Scholengroep Holland betekent werken in een fijne omgeving vol behulpzame collega’s, enthousiaste leerlingen en betrokken ouders. Je krijgt veel vrijheid, want wij vertrouwen op jouw professionaliteit.

Verder lezen
SGH als werkgever

Het Leerplein

Wij geloven dat ook leraren altijd leerlingen blijven. Met ons Leerplein investeren we dan ook in de ontwikkeling van onze teamleden. Scholengroep Holland stimuleert je om richting te geven aan je eigen ontwikkeling. Zodat je investeert in dingen die je leuk vindt en waar je energie van krijgt.

Verder lezen
Het Leerplein

Meer weten over Scholengroep Holland?

Bekijk onze website